Renoveren is vakmanschap

Wij vinden de meest kost-effectieve oplossing voor uw project

Zorgeloos Renoveren

U wilt zich geen zorgen maken over -,  of heel veel tijd besteden aan de vele details en vragen die een renovatie met zich meebrengt. Dat doen wij voor u! Een project uitbesteden aan Munivi betekent dus letterlijk zorgeloos renoveren.

Partnership

Wij zullen nooit de rol van de vastgoedeigenaar zelf op ons willen nemen, maar altijd optreden als de partner in het renovatie-project. Hierdoor kan iedere discussie zuiver gevoerd worden en zullen belangen parallel blijven lopen.

Uw wensen

Het zal altijd ons doel zijn om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren, waarbij op basis van duidelijke afspraken vooraf, door ons wordt gezorgd voor de realisatie. Het belang van de klant staat dus primair.

Afspraken

Afspraak = afspraak. Dat betekent conform het overeengekomen opleveringsniveau, binnen de gestelde tijd en binnen het afgesproken budget. Daar kunt u op vertrouwen.

Rendement

Optimaal rendement betekent slimme, maar goede oplossingen vinden voor de vele vraagstukken waarmee je tijdens een renovatie wordt geconfronteerd. Wij zullen deze altijd benaderen vanuit uw belang!

Laat uw vastgoed renderen met Munivi! 

Onze dienstverlening


Advies

Munivi adviseert u uiteraard op bouwkundig- en constructief vlak. Maar ook installatie-technisch kunnen wij u verregaand ondersteunen. Uiteraard komen milieu-aspecten daarbij ook uitgebreid aan bod. Munivi heeft veel ervaring in retail, hotelwezen, horeca en woningen voor particulieren, van studentenhuisvesting tot en met luxe appartementen.


Planning

Afspraak is afspraak! Ons credo en maar al te vaak vergeten in onze bedrijfstak. Alles, inclusief de deelprojecten wordt helder gecommuniceerd en inzichtelijk gepresenteerd aan zowel u, als aan onze medewerkers. Zodat altijd duidelijk is wanneer wat af moet zijn. Mocht de planning onverhoopt toch gaan schuiven, dan zullen wij proactief - dus vooraf - met u in overleg treden.


Ontwerp

Het ontwerp wordt met behulp van moderne 3D-technieken aan u gepresenteerd. Het spreekt voor zich dat dit ontwerp conform uw wensen is en bouwkundig wordt onderbouwd en rekening houdt met alle aspecten van de installatietechniek. Munivi werkt met een multi-disciplinair team, dat veel ervaring heeft in veel verschillende branches. 


Uitvoering

Bij de uitvoering gaan wij altijd uit van een passend en overeengekomen uitvoeringsniveau. Hierbij geldt dat Munivi vanzelfsprekend rekening houdt met alle factoren op het gebied van arbo-wetgeving, milieubewust optreedt, altijd op basis van het bouwbesluit en met oog voor de omwonenden.


Oplevering

Het opleveringsniveau wordt vooraf helder vastgelegd en zal u niet teleurstellen. Of het nu alleen om ruwe afbouw gaat, of over het opleveren van een volledig gemeubileerd appartementen-complex, inclusief wassen en drogen, audio en video, Munivi verzorgt het graag voor u. 


overig

Tenslotte brengen we graag onder uw aandacht dat voor Munivi renoveren nooit 'standaard' is. In ieder project worden we geconfronteerd met bijzondere omstandigheden. Dat is precies waar u ons op onze kwaliteit kunt aanspreken. Creatieve, goed onderbouwde oplossingen tijdens het project, zodat het gezamenlijke doel wordt behaald.

Een paar redenen om voor ons te kiezen

  • Vrijblijvende offerte
  • 3D PROJECTPLAN
  • Vaste aanneemsom
  • KWALITEIT
  • innovatie

3D Ontwerp

Ook zorgeloos laten renoveren?